Στην Κοζάνη το 17ο F4 του Κυπέλλου Ανδρών

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 17ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης με την υποστήριξη του Δήμου και του ΟΑΠΝ Κοζάνης, το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021.
Πηγή: handball.org.gr
Στην Κοζάνη το 17ο F4 του Κυπέλλου Ανδρών


Το πρόγραμμα

Σάββατο 22 Μαΐου 2021
1ος ημιτελικός 14:00
ΗC Σαλαμίνα/ΑΕΚ - Διομήδης Άργους/Ιωνικός ΝΦ

2ος ημιτελικός 16:30
ΠΑΟΚ/Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΕΣΧ Πυλαίας/Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 23 Μαΐου 2021
Τελικός 14:00 (ΕΡΤ3)


Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ και Προέδρου της ΔΕΠ Αναστάσιου Χειβιδόπουλου

«Η αναβολή του ευρωπαϊκού τελικού EHF European Cup, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ και η μετάθεση του σε μεταγενέστερη ημερομηνία, προκάλεσε μοιραία ανατροπή όλου του προγραμματισμού της Ομοσπονδίας σχετικά με τις εγχώριες διοργανώσεις.
Η Ομοσπονδία ήταν υποχρεωμένη να πάρει γρήγορες αποφάσεις και να αλλάξει όλο το πλάνο της προκειμένου να ολοκληρωθούν κανονικά οι διοργανώσεις το αργότερο έως τέλη Ιουνίου.
Με την σύμφωνη γνώμη των σωματείων που κατανόησαν την κατάσταση και τους ευχαριστούμε θερμά, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των προημιτελικών του Κυπέλλου την Τρίτη 18/5 και του F4 το ΣΚ 22-23/5.
Το Σαββατοκύριακο 22-23/5 αποτελούσε ουσιαστικά μονόδρομο για την διεξαγωγή του F4, μετά και την επιστολή της EHF προς την ΟΧΕ που ανέφερε ότι οι ευρωπαϊκοί τελικοί μπορούν να διεξαχθούν 29-30/5 (αρχική ημερομηνία του F4), ενώ το ΣΚ 4-6/6 είναι προγραμματισμένα τα προκριματικά του EURO 2022 στη Βέροια με την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία και καλά αποτελέσματα στα tests covid-19 γιατί είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις διοργανώσεις και από κει και πέρα καλή επιτυχία στους αγώνες χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και τον Πρόεδρο Ζήση Μάρα για την άμεση ανταπόκριση του για παραχώρηση του ΔΑΚ Λευκόβρυσης, αλλά και την ΕΡΤ για την συνεργασία σχετικά με την κάλυψη του τελικού. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά ειδικών συνθηκών και είναι απαραίτητη η κατανόηση και τα γρήγορα αντανακλαστικά απ’ όλους και ευτυχώς στο χάντμπολ τα έχουμε και τα δύο».

Διαβάστε ακόμη...