Όλα για όλα στο… ΟΑΚΑ

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ, έπαιξε τρομερή άμυνα και ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση, στο χθεσινό (13/5) παιχνίδι στο Παλατάκι κόντρα στην ΑΕΚ και κέρδισε με 81-73, καταφέρνοντας έτσι να στείλει το ζευγάρι σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στην τελική τετράδα.
Πηγή: inpaok.com
Όλα για όλα στο… ΟΑΚΑ

Η ομάδα του Αριστείδη Λυκογιάννη έβγαλε πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι, νικώντας κατά κράτος τον αντίπαλό της, καθώς υστέρησε μονάχα στο ριμπάουντ, με την ΑΕΚ να παίρνει... πολλά στο κομμάτι αυτό, μαζεύοντας δεύτερες μπάλες.

Μάλιστα, στα θετικά της χθεσινής εμφάνισης, ήταν ο περιορισμός του ικανότατου Μέικον Τζούνιορ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι είχε κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, «πυροβολώντας» από τα 6.75.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει, καθώς μπήκε στα Play Off ως αουτσάιντερ, καθώς κακά τα ψέματα, το ρόστερ της ΑΕΚ... τυπικά είναι πιο ποιοτικό, ωστόσο ο Δικέφαλος παίζει ως ομάδα και αυτό είναι που τον κάνει αλύγιστο.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει ένα μικρό περιθώριο να προετοιμάσει σωματικά και ψυχικά τους παίκτες του για τον τρίτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο οποίος και θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην τελική τετράδα των Play Off της Basket League.

Διαβάστε ακόμη...