Με «λίφτινγκ» και καλή ψυχολογία στο «Καραϊσκάκης»

Από sfina.gr: Παιχνίδι Nο51 για τον ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν απόψε (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» σε μια περίοδο που δείχνει αγωνιστικά να βρίσκει τα πατήματα του, έχοντας εξασφαλίσει κατά 99% την κατάκτηση της 2ης θέσης στην βαθμολογία και ενόψει του τελικού του Κυπέλλου στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: sfina.gr
Με «λίφτινγκ» και καλή ψυχολογία στο «Καραϊσκάκης»

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δικέφαλος μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα έχει αλλάξει «τσιπάκι» και πλέον παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με τον Πάμπλο Γκαρσία να θέλει να δει συνέχεια τόσο στις καλές εμφανίσεις όσο και στα θετικά αποτελέσματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα επιλεγούν για να αρχίσουν τον αγώνα απόψε στο «Καραϊσκάκης», ο Γκαρσία σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές «φρεσκαρίσματος» στην ενδεκάδα προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Πασχαλάκης θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια, σε ένα γήπεδο που έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις, ενώ στην άμυνα φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ενέα Μιχάι, δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη στην τριάδα των στόπερ. Στα δεξιά ο Γκαρσία σκέφτεται να δώσει θέση στον Λύρατζη αντί του Ροντρίγκο, ενώ στα αριστερά θα παραμείνει ο Μπάμπα.

Την θέση του τιμωρημένου Σβαμπ, αναμένεται να πάρει ο Τσιγγάρας δίπλα στον Ντόουγκλας, ενώ μεσοεπιθετικά οι Ουάρντα, Τζόλης και Μουργκ διεκδικούν τις δυο θέσεις, στην «πλάτη» του Μάικλ Κρμέντσικ που έχει προβάδισμα να παίξει στην βασική ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμη...