«Περίπου στο ίδιο επίπεδο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος προπονητής, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3, «Τζάμπολ» και ανέλυσε τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών της Basket League. Αναφερόμενος στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι πρόκειται για το πιο αμφισβητούμενο και πως στην καλή τους μέρα, οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά.
Πηγή: paok24.com
«Περίπου στο ίδιο επίπεδο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

«Είναι το πιο αμφισβητούμενο ζευγάρι των πλέι οφ… Η ΑΕΚ είχε πολλούς στόχους στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν έχει φτάσει κανέναν ως τώρα. Αυτό, δημιούργησε μια ψυχολογική πρώτη στο ηθικό της ομάδας. Έχει πολύ καλό ρόστερ, μια πολύ δυνατή ομάδα και αν βρει ρυθμό, σε μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο» είπε αρχικά ο κόουτς Μαρκόπουλος και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ μετά την τέταρτη αγωνιστική, βρήκε το δρόμο του. Είναι ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, ακόμα και για υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Γκρίφιν και ο Λοβ. Ίσως να μην είναι τόσο δυνατοί στο τρίποντο και στην πίεση στην μπάλα. Είναι αρκετά καλός στην άμυνα όταν είναι συγκεντρωμένος και δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους του.

Οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο στην καλή τους μέρα» κατέληξε ο έμπειρος προπονητής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...