Η αφιέρωση του Γκαρσία για τη νίκη και ο Μιχάι!

Από thessports.gr: Για τη νίκη επί του Άρη, την οποία και χαρακτήρισε δώρο στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που έχει τα γενέθλια του, αλλά και την επιστροφή του Ενέα Μιχάι μίλησε μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: thessports.gr
Η αφιέρωση του Γκαρσία για τη νίκη και ο Μιχάι!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Νονα:

Για το αν η νίκη ήταν το καλύτερο δώρο ενόψει των γενεθλίων του: "Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο για όλους τους παίκτες. Για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που έχει σήμερα γενέθλια".

"Ήταν λογικό να ήταν δύσκολο παιχνίδι από τη στιγμή που ο αντίπαλος άλλαξε τελείως το σχηματισμό του. Στόχος ήταν να κλείσουν τους χώρους και να ψάξουμε αντεπιθέσεις. Έπρεπε να δείξουμε μεγάλη υπομονή. Βοήθησαν οι αλλαγές και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ".

Για τη διαφορά που αποκτά ο ΠΑΟΚ: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Δείχνουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχουμε μεγαλύτερη γνώση για την ομάδα και συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Μόνο δουλειά".

Για τον Μιχάι: "Αυτό είναι καρπός της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει από τότε που τραυματίστηκε. Δουλεύει πολύ σκληρά και είδατε πως μπήκε σήμερα στο ματς. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε κοντά και είναι υγιής".

Διαβάστε ακόμη...