Ο Γκαρσία ξεπέρασε τον Φερέιρα

Από sfina.gr: Μία από τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ επί ημερών Αμπέλ Φερέιρα, ήταν η αναποτελεσματικότητά του στα λεγόμενα "μεγάλα" παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πηγή: sfina.gr
Ο Γκαρσία ξεπέρασε τον Φερέιρα

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του, ο Δικέφαλος «μέτρησε» μόλις έξι νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη στους 16 συνολικά μήνες που ο Πορτογάλος ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμπέλ Φερέιρα οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε δυο νίκες εις βάρος του Ολυμπιακού σε σύνολο 6 αγώνων (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες), σε 2 νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό σε σύνολο 6 αγώνων (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα), σε μία νίκη επί της ΑΕΚ σε σύνολο 5 αγώνων (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα) και σε μία νίκη εις βάρος του Άρη σε σύνολο 4 αγώνων (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Συνολικός απολογισμός, 6 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 21 παιχνίδια.

Από την πλευρά του, στους 6 μήνες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει καταγράψει επτά νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Αναλυτικά, με τον Ουρουγουανό στον πάγκο, ο Δικέφαλος έχει κερδίσει μία φορά τον Ολυμπιακό σε σύνολο 3 αγώνων (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα), 4 φορές την ΑΕΚ σε σύνολο 5 αγώνων (4 νίκες, 1 ισοπαλία), μία φορά τον Παναθηναϊκό σε σύνολο 4 αγώνων (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) και μία φορά τον Άρη σε σύνολο 3 αγώνων (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Διαβάστε ακόμη...