ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 4η αγωνιστική του Β' Γύρου της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει στην Ήπειρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 5 Μαΐου και ώρα 15:00, τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Πάσχα, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση έχοντας μπροστά του τα τελευταία δύο παιχνίδια του Β' Γύρου κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΦΑΟΖ, τα οποία είναι σημαντικά καθώς σε περίπτωση ισάριθμων νικών ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια των πλέι-οφ κόντρα στον ΟΑ Χανίων.

Απέναντι του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη στον Β' Γύρο κερδίζοντας τον ΕΦΑΟΖ στην Αθήνα με 29-54, κλειδώνοντας την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του ΠΑΣ Γιάννινα στο YouTube, ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η Χρύσα Κιλαζίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους! Μετά την διακοπή για το Πάσχα ξανά μπήκαμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να τελειώσει και ο 2ος γύρος, ξεκινώντας την Τετάρτη εκτός έδρας με τα Γιάννενα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς έχουμε να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθει η νίκη!».

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021
4η αγωνιστική Β' Γύρος, Α1
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων
15:00, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (YouTube: ΠΑΣ Γιάννινα WBC)

Διαβάστε ακόμη...