O… αναγεννημένος Ντούγκλας Αουγκούστο

Από inpaok.com: Ο Ντούγκλας Αουγκούστο το πρώτο μισό της σεζόν και μετά την επιστροφή στη δράση από τον τραυματισμό του στο γόνατο κινήθηκε σε ρηχά νερά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του από τον Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: inpaok.com
O… αναγεννημένος Ντούγκλας Αουγκούστο

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά την κακή εμφάνιση του Ντούγκλας Αουγκούστο απέναντι στον Παναιτωλικό στις 31 Ιανουρίου αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τον Βραζιλιάνο μέσο, προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό του και να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Γκαρσία όλο αυτό το διάστημα είχε καθημερινές επαφές με τον Ντούγκλας Αουγκούστο καταφέρνοντας να βρει το... κουμπί του Βραζιλιάνου χαφ, ο οποίος στα Play Off ενεργοποιήθηκε ξανά και εξελίσσεται σε βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, όντας αναγεννημένος.

Ο 24χρονος μέσος από το ματς με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off και μετά δεν έχει βγει από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας το τελευταίο διάστημα οκτώ 90λεπτες συμμετοχές, μετρώντας παράλληλα και μια ασίστ.

Στις οκτώ συμμετοχές που έχει καταγράψει ο Ντούγκλας Αουγκούστο μετά την ενεργοποίησή του, έχει καταφέρει να καταγράψει 23 κλεψίματα (τρίτος στην σχετική κατηγορία στα Play Off), 62 εύστοχες μεταβιβάσεις (δεύτερος σε αυτή την κατηγορία στο μίνι πρωτάθλημα), αλλά και εφτά καίριες επεμβάσεις σε επιθέσεις αντιπάλου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά την επανενεργοποίησή του από τον Πάμπλο Γκαρσία, μοιάζει αναγεννημένος προσφέροντας ακόμη μια αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...