«Μοναδικοί στον πλανήτη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Μίρκο Τάκολα, μπορεί να αγωνίστηκε μονάχα για ενάμιση έτος στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο το ασπρόμαυρο «μικρόβιο» του έμεινε βαθιά ριζωμένο μέσα του και άνοιξε την καρδιά του στο INPAOK, αποκαλύπτοντας τα έντονα συναισθήματά του για την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Μοναδικοί στον πλανήτη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Ο Ιταλός, ανέλυσε το τι κάνει τον ΠΑΟΚ ξεχωριστό σε σχέση με τις άλλες ομάδες, ενώ μίλησε και για τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο συμπαθεί πολύ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ο ΠΑΟΚ πριν λίγο καιρό συμπλήρωσε 95 χρόνια ζωής και ο Τάκολα εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο η ομάδα:

«Στην καριέρα μου, έπαιξα σε πολλές μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Νάπολι και η Ίντερ, αλλά το πάθος και η αγάπη που συνάντησα και εξέλαβα στην Θεσσαλονίκη, είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Το απίθανο με τον σύλλογο αυτό, είναι πως νιώθεις σαν το σπίτι σου, σαν την οικογένειά σου.»

Για το τι κάνει ξεχωριστό, τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες:

«Οι οπαδοί του. Κανένας σύλλογος στον πλανήτη, δεν έχει οπαδούς σαν του ΠΑΟΚ. Ξέρουν πως να σου μεταφέρουν το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτούς.»

Για το αν παρακολουθεί αγώνες και για τον Τζόλη, είπε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθώ πολλούς αγώνες πλέον, λόγω της κατάστασης με την πανδημία και τα άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο δίχως τους οπαδούς, είναι... «νεκρό». Περιμένω απλά να... «αναστηθεί». Όσο για τον Τζόλη, είναι ένας υπέροχος παίκτης με απίθανη προοπτική. Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο. Στο πως θα διαχειριστεί την ζωή του, εντός και εκτός του γηπέδου.»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Δεν ξέρω αν θα μείνει ή όχι ο Γκαρσία, αλλά ξέρω πως αντιπροσωπεύει τον απλό κόσμο, είναι ένας άνθρωπος του απλού κόσμου, που ζει σαν αυτούς. Μου αρέσει, γιατί και εγώ ήμουν ακριβώς το ίδιο.»

Κλείνοντας είπε στο ασπρόμαυρο κοινό:

«Σας αγαπάω. Είστε μέσα στην καρδιά μου. Τα συναισθήματα που μου προκαλέσατε, θα παραμείνουν για πάντα στο μυαλό μου, καθώς είναι αδύνατο να ξεχαστούν. Αδύνατο να ξεχάσω αυτή την φανέλα».

Διαβάστε ακόμη...