Ο Ζίβκοβιτς... ξεπέρασε με τον ΠΑΟΚ τον καλύτερο εαυτό του

Από sdna.gr: Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, στον ημιτελικό (2-1) του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έθεσε νέο προσωπικό ρεκόρ όσον αφορά στο σκοράρισμα, φτάνοντας πλέον τα 13 τέρματα στη φετινή σεζόν και ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του, με τη φανέλα της Παρτιζάν.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ζίβκοβιτς... ξεπέρασε με τον ΠΑΟΚ τον καλύτερο εαυτό του

Τελευταία φορά που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μια χρονιά, ήταν τη σεζόν 2015/16, όταν ως παίκτης της Παρτιζάν τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον της Μπενφίκα πετυχαίνοντας 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, την ίδια περίοδο έδωσε και 8 ασίστ!

Η παραγωγικότητα αυτή του Σέρβου winger... κόπηκε απότομα στη θητεία του στους «αετούς» της Λισαβόνας τα επόμενα χρόνια, όμως στον ΠΑΟΚ ξαναβρήκε φέτος τον εαυτό του, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία και στην απόφαση του Δικεφάλου να τον κάνει δικό του το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς να πληρώσει δραχμή...

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ζίβκοβιτς σκόραρε και τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ, για να φτάσει τα 12 φέτος και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του. Το τελευταίο το ξεπέρασε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (29/04), όταν πέτυχε το 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και «έσπασε» το φράγμα της πιο παραγωγικής σεζόν του όσον αφορά στο σκοράρισμα.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του σε γκολ, φέτος μετρά 20, μιας και έχει δώσει 7 ασίστ, κάτι που σημαίνει ότι με ένα ακόμα γκολ ή ασίστ, ξεπερνά και αυτό το ρεκό που επίσης είχε θέσει με την Παρτιζάν τη σεζόν 2015/16.

Διαβάστε ακόμη...