Προπόνηση, (μάλλον) αποστολή… διλήμματα!

Από thessports.gr: Με μία προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα (28/4) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πολύ μεγάλο αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: thessports.gr
Προπόνηση, (μάλλον) αποστολή… διλήμματα!

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ζητήματα να διαχειριστεί, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί, που είναι τραυματίας, αφού ο Ίνγκασον θα πάρει τη θέση του έτερου τραυματία, Χοσέ Κρέσπο.

Για τη θέση του Μαροκινού μέσου, υποψήφιοι είναι τρεις: ο Τζόλης, ο Ουάρντα και ο Μουργκ, με έναν εκ των δύο πρώτων να είναι λογικά η επιλογή και τον Αυστριακό, το αουτσάιντερ.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις τα... κουκιά είναι μετρημένα. Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια στην άμυνα, με τον Μιχαηλίδη να έχει επίσης κάποιες πιθανότητες, Μπάμπα-Ροντρίγκο τα δύο μπακ-χαφ, Σβαμπ και Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Σφιντέρσκι.

Μετά το τέλος της προπόνησης πιθανότατα θα ανακοινωθεί και η αποστολή, εκτός αν ακολουθηθεί η τακτική των τελευταίων εβδομάδων, με τις τελικές επιλογές να γίνονται γνωστές, λίγο πριν την σέντρα.

Διαβάστε ακόμη...