Μάλμε και Τσόλακ, γιατί όχι;

Από sdna.gr: Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του εμφανίστηκε ο Αντόνιο Τσόλακ, γνωρίζοντας πως οι επιτελείς της σουηδικής ομάδας «καλοβλέπουν» την περίπτωσή του.
Πηγή: sdna.gr
Μάλμε και Τσόλακ, γιατί όχι;


Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις περί παραμονής του Τσόλακ και ενεργοποίησης της ρήτρας του, ωστόσο, στη Σουηδία καλλιεργείται ήδη ένα θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές δεδομένου πως οι ιθύνοντες της Μάλμε μιλούν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Κροάτη επιθετικό ενώ και ο υψηλόσωμος φορ δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του εκεί...

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έστερσουντ, ο Τσόλακ πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο σουηδικό πρωτάθλημα ενώ αργότερα στις δηλώσεις του και συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του, ανέφερε:

«Ναι, θα το ήθελα. Περνάω καλά εδώ. Η ομάδα, οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι οπαδοί με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν και αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Ό,τι συζητάμε με την ομάδα μένει μεταξύ μας, αλλά όλοι βλέπουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Τι θα γίνει στο μέλλον; Θα δούμε».

Διαβάστε ακόμη...