Αναμνήσεις νταμπλ και… Champions League

Ο Ντανιέλε Ντοβέρι ορίστηκε στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης (29/4, 19:00) με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με τον Ιταλό να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τρίτη φορά προκειμένου να σφυρίξει ένα σημαντικό παιχνίδι του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Αναμνήσεις νταμπλ και… Champions League

Η αρχή έγινε στις 21 Οκτωβρίου του 2018, και στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, όπου οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με το σπουδαίο διπλό, στον δρόμο προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.


Τότε δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσαν στον ΠΑΟΚ το σημαντικό τρίποντο, με τον Ντοβέρι να δίνει ένα πέναλτι για κάθε ομάδα, με αυτό υπέρ του Άρη να είναι «τραβηγμένο».


Η επιστροφή του Ντοβέρι στη Θεσσαλονίκη ήρθε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν και στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.
Στην αρχή του δρόμου του στα προκριματικά ο Δικέφαλος στις 25 Αυγούστου υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη την Μπεσίκτας για το νοκ- αουτ δεύτερο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης σκοράροντας τα πρώτα δύο γκολ του Δικεφάλου, ενώ μοίρασε και το τρίτο γκολ στον Δημήτρη Πέλκα.
Ο Ντοβέρι και σε αυτή την αναμέτρηση υπέδειξε την «άσπρη βούλα» με τον Τσούμπα Άκπομ να χάνει την σπουδαία ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι για να κάνει το 4-1, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα, σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...