Πέρυσι ο Δώνης, φέτος ο Βασιλαράς

Από paok24.com: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός και όσοι τον εκπροσωπούν επιχείρησαν να δημιουργήσουν πολύ βρώμικες εντυπώσεις εναντίον του ΠΑΟΚ. Και τις δύο φορές με αστεία επιχειρηματολογία...
Πηγή: paok24.com
Πέρυσι ο Δώνης, φέτος ο Βασιλαράς

Πέρυσι ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε την προσπάθεια και τον ακολούθησαν πολλοί άλλοι επίσημοι και ανεπίσημοι εκπρόσωποί του. Μετά το 2-2 και πεντακάθαρο πέναλτι του Κουρμπέλη στον Κρέσπο, ο Δώνης μίλησε μέσα στην Τούμπα για συμμορία που δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη και στήριξε την λογική του στο ότι... πριν το πέναλτι υπήρξε φάουλ στον Περέα που δεν δόθηκε. Όταν αποδείχθηκε ότι το δήθεν φάουλ στον Περέα έγινε πέντε(!) λεπτά νωρίτερα, ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε να παραδεχθεί το λάθος.

Φέτος ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Βασιλαράς μετά το 0-0 της Τούμπας μίλησε για καμένους φούρνους και για αγορασμένες Ενώσεις. Και όλα αυτά σε ματς με ξένο διαιτητή! Ο Παναθηναϊκός που και πάλι δημιουργεί εντυπώσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ, τονίζοντας το φοβερό... «εμείς σήμερα χάνουμε την Ευρώπη» υποθέτοντας ότι αν δεν σφύριζε ο διαιτητής θα έμπαινε το γκολ και θα κέρδιζε το ματς το οποίο ήταν στο 79΄.

Όλα αυτά από τον Παναθηναϊκό που ενώ έχει παράπονα από ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τα οποία όμως εκφράζει με καθυστέρηση, αλλά όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ φροντίζει μόνιμα και με αστεία επιχειρήματα να δημιουργεί εντυπώσεις.

Ο Παναθηναϊκός για τον ΠΑΟΚ... Αν είναι δυνατόν...

Διαβάστε ακόμη...