Ο Ζίβκοβιτς, ο Ομάρ και τα προβλήματα για το κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ μετά και το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα αποτελέσματα του Άρη και της ΑΕΚ, είναι ακόμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή συμμετοχή μέσω του πρωταθλήματος και στη δεύτερη θέση. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι πρώτος στόχος, καθώς την Μ. Πέμπτη, θα παίξει τον επαναληπτικό του ημιτελικού με την ΑΕΚ από το 0-1 του ΟΑΚΑ και θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό.
Πηγή: paok24.com
Ο Ζίβκοβιτς, ο Ομάρ και τα προβλήματα για το κύπελλο

Εκεί ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους για το μεγάλο παιχνίδι και έτσι σήμερα ξεκούρασε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Στέφαν Σβαμπ, τον Ίνγκασον, αλλά και τον Ροντρίγκο.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα έχει τον Άνχελ Κρέσπο που υπέστη θλάση, αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει χάσει πολλές προπονήσεις λόγω του πυρετού του και έτσι έμεινε εκτός σήμερα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ φέτος δεν είχε κάποιο τραυματισμό και έτσι όλα είναι κρίσιμα για τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει ΑΕΚ και αύριο στις εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Εκτός από τους Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί, οι άλλοι παίκτες που θα πρέπει να προσέξουν μέσα στην εβδομάδα είναι ο Ίνγκασον που είχε χάσει προπονήσεις μέσα στη περασμένη εβδομάδα, αλλά και ο Βιεϊρίνια που δεν έχει ξεκουραστεί κανένα λεπτό στα τελευταία αναμέτρηση και έχει καταπονηθεί.

Πλέον όλα αναμένονται να κριθούν στις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης και έτσι ο ΠΑΟΚ να πάει με το καλύτερο δυνατό ρόστερ για τον αγώνα με την ΑΕΚ που μπορεί να τον φέρει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μετά από 2 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...