Ανοίγουν τον φάκελο Τσόλακ!

Από paok24.com: Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι έχουν μείνει στη Μάλμε από τα πρώτα δείγματα γραφής του Αντόνιο Τσόλακ που παραχωρήθηκε στη σουηδική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από πλευράς ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2021.
Πηγή: paok24.com
Ανοίγουν τον φάκελο Τσόλακ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σουηδία, ο 27χρονος επιθετικός εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του, πετώντας στην ουσία το μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και να πληρώσει τον ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό της.

«Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, ο οποίος μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του Κροάτη.

«Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει».

Διαβάστε ακόμη...