«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου!»

Από inpaok.com: Η λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου, για όσα έγιναν πριν και μετά τον τελικό, για τη νέα σεζόν και την βοήθεια του κύριου Κώστα Αμοιρίδη.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για το κλίμα που υπήρχε πριν την διεξαγωγή του τελικού:

«Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι σαν ομάδα. Πριν τον τελικό το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Δεν θα ήθελα να προσβάλω την ομάδα της Σαντορίνης αλλά μας έβγαινε αβίαστα μια αισιοδοξία για το αποτέλεσμα που τελικά ακολούθησε στη συνέχεια. Για να είμαι πιο συγκεκριμένη εννοώ στη νίκη σα νίκη και όχι στο ακριβές σκορ».

Για τα λόγια που είπε ο κόουτς στην ομάδα πριν αποχωρήσει:

«Ο κύριος Φλώρος τον οποίο είχα την τιμή να έχω προπονητή για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι μας καθησύχασε, μας ενθάρρυνε και μας είπε χαρακτηριστικά ότι πιστεύει σε μας και πως είναι σίγουρος πως είμαστε έτοιμες να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τελικού κυπέλλου».

Για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τον τελικό:

«Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου και θα μου μείνει αξέχαστο είναι ο τελευταίος πόντος του παιχνιδιού που μας βρήκε όλες αγκαλιά συγκινημένες και ταυτόχρονα τόσο χαρούμενες γι' αυτό που είχαμε καταφέρει».

Για το ταξίδι της επιστροφής και το τουρνουά καραόκε που διοργανώθηκε:

«Δεν ξέρω τι έχει βγει προς τα έξω αλλά αυτό που ζήσαμε στο πούλμαν μετά τη νίκη μας δεν περιγράφεται. Ένα κλίμα μαγικό, μοναδικό. Η Μίλιτσα μας είναι εκπληκτική πρέπει να την ακούσετε να τραγουδάει ελληνικά καλύτερα από μας όλες. Έχουμε φωνάρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια που να μην είναι έτοιμη για σόου τραγουδιού (γέλια)».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Έχω να πω στον κόσμο του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα της καρδιάς τους από όπου κι αν βρίσκονται. Να ξέρουν ότι είτε βρίσκονται στο γήπεδο είτε μπροστά από μια οθόνη η αγάπη και η στήριξη που νιώθουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ από εκείνους είναι τεράστια και κανένας ιός δεν μπορεί να τος εμποδίσει!»

Για το αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον Δικέφαλο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και νιώθω ευγνώμων που συνέδεσα το όνομα μου με την ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά. Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος του συλλόγου αλλά αυτό θα το αποφασίσουμε με την διοίκηση όταν έρθει η ώρα!»

Για την βοήθεια που τις παρέχει ο κύριος Αμοιρίδης:

«Δεν είναι εύκολο αυτό που καταφέραμε. Γράψαμε ιστορία. Ζήσαμε ένα όνειρο και όλα αυτά τα χρωστάμε στον κύριο Αμοιρίδη, γιατί χωρίς εκείνον το τμήμα βόλεϊ των γυναικών δεν θα βρισκόταν εδώ σήμερα χωρίς την δίκη του συμβολή. Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστούμε για όλα!»

Διαβάστε ακόμη...