Επιτέλους… νίκη μακριά από την Τούμπα στα play offs

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από το Χαριλάου και επέστρεψε στις νίκες μακριά από την Τούμπα και στη Super League. Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ από το έκτο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του Γκαρσία για να δώσει το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, το πρώτο στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Επιτέλους… νίκη μακριά από την Τούμπα στα play offs

Ο Δικέφαλος μέχρι στιγμής στα Play Off μετρούσε μια ισοπαλία (με Αστέρα Τρίπολης) και μία ήττα (από τον Παναθηναϊκό) στα Play Off, με το ρόδι να... σπάει στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η προηγούμενη επικράτηση του Δικεφάλου μακριά από το γήπεδο της Τούμπας είχε έρθει στο Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες μακριά από το σπίτι του, πριν τη χθεσινή (21/4) επικράτηση. Βέβαια στο μεσοδιάστημα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου, με το υπέροχο γκολ του Τόμας Μουργκ να του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Πλέον ο Δικέφαλος επιστρέφει στη Τούμπα και στρέφεται στα διαδοχικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με στόχο δύο νίκες στο πλαίσιο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, αλλά και για να επιστρέψει στους τελικούς Κυπέλλου μετά από ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη...