Έχει βρει τον τρόπο να τους “τελειώνει” (videos)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον Άρη, κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα του Άκη Μάντζιου με "χρυσό" σκόρερ τον Στέφαν Σβαμπ.
Πηγή: paok24.com
Έχει βρει τον τρόπο να τους “τελειώνει” (videos)

Ένα ακόμη διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης, το τρίτο στα τελευταία τρία χρόνια, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν βρει τον τρόπο να περνούν από την έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήθελε χθες τη νίκη, προερχόμενη από το 2-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Τούμπας και το γκολ του Αυστριακού μετά την πανέξυπνη ασίστ του Σφιντέρσκι στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο:

Πέρυσι, στην κανονική διάρκεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ είδε τον Άρη να έχει απόλυτη ευστοχία και να παίρνει αυτός τη νίκη, ωστόσο στα πλέι οφ πανηγύρισε μία εύκολη επικράτηση κι αν δεν έβρισκε απέναντί του τον Κουέστα σε καλή μέρα, θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Ο Βαρέλα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Σφιντέρσκι να κάνει το 2-0 και τους "ασπρόμαυρους" να καθαρίζουν ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο:

Τη σεζόν 2018-19, το... τρένο του ΠΑΟΚ δε σταματούσε πουθενά και πέρασε κι από το Βικελίδης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν το διπλό σε ένα κατάμεστο γήπεδο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Ματέο Γκαρσία, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με πέναλτι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέρβος "χτύπησε" για δεύτερη φορά, χαρίζοντας το τρίποντο στον "Δικέφαλο":

Διαβάστε ακόμη...