Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει τρέλα μες στο μυαλό (pic)

Από sdna.gr : Από την Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ με αγάπη! Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει τρέλα μες στο μυαλό και ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε παρά να στείλει τις «θερμότερες» ευχές του!
Πηγή: sdna.gr
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει τρέλα μες στο μυαλό (pic)

Μπορεί να έμεινε μόλις μερικούς μήνες στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έγινε με το... καλημέρα κομμάτι της ομάδας ενώ αγαπήθηκε πολύ και από τους φίλους του Δικεφάλου.

Πλέον, έχει επιστρέψει στην Πόρτο του Κονσεϊσάο, οι μετοχές του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου έχουν εκτοξευθεί και το όνομά του συνδέεται με σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε παρά να στείλει τις «θερμότερες» ευχές του στην ομάδα που τον στήριξε στα δύσκολα και του έδωσε την αυτοπεποίθηση να πατήσει γερά στα πόδια του. Και το βασικότερο; Να αποτελέσει μέρος αυτής της πανέμορφης ιστορίας που γράφτηκε από εκείνον και τους συμπαίκτες του με την κατάκτηση του νταμπλ.

«Ήταν τιμή μου...», ανέφερε ο Ολιβέιρα, «ντύνοντας» τις ευχές του με μπόλικη... τρέλα και το γνωστό σύνθημα: «Ωωω ΠΑΟκάρα...».

Διαβάστε ακόμη...