Ρεκόρ διετίας για τον Μπάμπα!

Από inpaok.com: Ο Γκανέζος φωνάζει «παρών!»
Πηγή: inpaok.com
Ρεκόρ διετίας για τον Μπάμπα!

Ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν ένας από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς είχε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση , υπηρετώντας άψογα το πλάνο του Γκαρσία και τον σύνθετο ρόλο του αριστερού μπακ- χαφ.

Η ποιότητα του Γκανέζου δεν είχε τεθεί ποτέ εν αμφιβόλω, άλλωστε μόνο μια ματιά στο βιογραφικό του μπορεί να κάνει σαφές ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή υψηλοτάτου επιπέδου.

Αυτό που του έβαλε «φρένο» τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, που τον κράτησαν μακριά από τις τέσσερις γραμμές και του στέρησαν πολύτιμο έδαφος.

Μετά το απαραίτητο διάστημα προσαρμογής του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα πήρε σταδιακά συμμετοχές και ευκαιρίες από τον Πάμπλο Γκαρσία και πλέον έχει τον απαραίτητο ρυθμό, που τόσο του έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Το 90λεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το πέμπτο του σερί, με τον 26χρονο μπακ να καταγράφει ρεκόρ... διετίας! Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχε πάρει «μαζεμένα» και συνεχόμενα 90λεπτα ήταν τη σεζόν 2018-19, όταν στο δεύτερο μισό της αγωνίστηκε ως δανεικός από την Τσέλσι στη γαλλική Ρεμς.

Διαβάστε ακόμη...