Τον κράτησε στο μηδέν μετά από εννέα μήνες

Από paok24.com: Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα βάφτηκε ασπρόμαυρο χάρις σε δύο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
Πηγή: paok24.com
Τον κράτησε στο μηδέν μετά από εννέα μήνες

Για να έρθει όμως αυτή η νίκη χρειάστηκε το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να δείξει συγκέντρωση τόσο σε επίθεση όσο και στην άμυνα. Οι ασπρόμαυροι απέφυγαν τα κλασικά λάθη, που φέτος τους έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια, που ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ακόμη κι όταν απειλήθηκαν βρήκαν τον τρόπο ν' ανταπεξέλθουν στην πίεση.

Μάλιστα κρατώντας τον Ολυμπιακό στο μηδέν κατάφεραν να σταματήσουν ένα μεγάλο σερί των ερυθρόλευκων. Για την ακρίβεια οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς, συμπεριλαμβανομένων και των δύο παιχνιδιών με την ΑΕΚ την περσινή σεζόν έτρεχαν ένα σερί 36 συνεχόμενων παιχνιδιών, όπου έβρισκαν δίχτυα. Το επίτευγμα αυτό έλαβε τέλος στην Τούμπα ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν κι η τελευταία ομάδα, που είχε καταφέρει ξανά κάτι ανάλογο. Αυτό είχε συμβεί στην προτελευταία αγωνιστική των περσινών Play Off, όπου οι ασπρόμαυροι είχαν φύγει με νίκη 0-1 από το Γ. Καραϊσκάκης, σπάζοντας ταυτόχρονα και το αήττητο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...