Η μεικτή ζώνη του Υδραϊκός - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, του αθλητή Νίκου Προσινικλή, καθώς και του Υπευθύνου του τμήματος κ. Γιώργου Νικολαΐδη μετά την επικράτηση επί του Υδραϊκού με 8-10 και την είσοδο στα πλέι-οφς του Πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Υδραϊκός - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

"Ο στόχος επετεύχθη! Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στα play-offs, αξίζαν να είναι ανάμεσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ελλάδος... Ο ΠΑΟΚ δείχνει τη φετινή σεζόν ότι έχει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και ότι μπορεί να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και από την προσπάθεια και από το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά δε σταματάμε εδώ... Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μία θέση που διεκδικεί στην Ευρώπη! Έχουμε δύο ευκαιρίες, μία μέσω πρωταθλήματος και μία μέσω κυπέλλου για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αν τα καταφέρουμε, σίγουρα θα μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά και θα μπορούμε να δούμε πολύ πιο φιλόδοξα το μέλλον. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει η ομάδα, αν και, δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι την έναρξη των play-offs. Θα προετοιμαστούμε για τις δυνατές κόντρες, που μας περιμένουν, όπου και αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στη Διοίκηση, την οποία και ευχαριστούμε που μας στηρίζει από την έναρξη της σεζόν και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να προχωράμε...".

Νίκος Προσινικλής:

"Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι πραγματικός τελικός για εμάς! Ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλαμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα play-offs. Ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι από την αρχή όπου βρεθήκαμε πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Στη συνέχεια προσέξαμε περισσότερο το κομμάτι της άμυνάς μας με αποτέλεσμα αρχικά να ισοφαρίζουμε και στη συνέχεια να παίρνουνε κεφάλι στο σκορ όπου και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος! Πλέον κοιτάμε μόνο τα play offs καθώς ξεκινάμε από αυτή τη βδομάδα και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε!".

Γιώργος Νικολαΐδης:

"Η είσοδος της ομάδας στα play-offs, μετά τη νίκη επί του Υδραϊκού με 8-10, δείχνει τον καινούριο βηματισμό του τμήματος σε όλους τους τομείς και ότι με ένα καλό προγραμματισμό και πολύ σκληρή δουλειά μπορούμε να κοιτάμε ψηλότερα.

Με αρκετά παιδιά από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά να προσπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού και να μπούμε στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, στοχεύοντας για μία ακόμα καλύτερη θέση. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρό μας κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και αρωγός μας σε κάθε προσπάθειά μας.

Συγχαρητήρια σε όλους, καλή συνέχεια στα play-offs και εύχομαι αυτό να είναι το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλη την υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας".

Διαβάστε ακόμη...