«Δικαίωση»

Από paok24.com: Έναν ιστορικό τίτλο κατάφερε να πανηγυρίσει το Σάββατο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επικρατώντας του ΑΟ Θήρας με 3-0 στην Αθήνα και κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος το κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
«Δικαίωση»

Όλγα Βεργίδου και Ευαγγελία Μερτέκη έκαναν λόγο για δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών σε μία δύσκολη από ψυχολογικής πλευράς σεζόν, με το... ξεκίνα – σταμάτα και τη ματαίωση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τεράστια συμβολή του διοικητικού υπεύθυνου του τμήματος Κ. Αμοιρίδη στην επιτυχία αυτή, αλλά και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θ. Κατσαρή.

Η πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για εμάς είναι ο πρώτος τίτλος και είναι πολύ σημαντικός. Θεωρώ ότι δεν παίξαμε στο 100% μας, αλλά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Αυτά τα ματς κερδίζονται, δεν παίζονται. Με ψυχραιμία και συγκέντρωση καταφέραμε να κερδίσουμε.

Φέτος περάσαμε δύσκολα, είχαμε μεγάλη πίεση με όλο αυτό που συνέβαινε. Είμαστε ικανοποιημένες που παίξαμε τουλάχιστον μία διοργάνωση και πήραμε εμείς το κύπελλο. Είναι μία δικαίωση».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας Ευαγγελία Μερτέκη πρόσθεσε:

«Στο σερβίς τα πήγαμε καλά, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η ψυχή, τίποτα άλλο. Είναι δικαίωση. Ευχαριστούμε τον κ. Αμοιρίδη για όλη τη βοήθεια, για όσα προσφέρει. Καλώς ή κακώς ΠΑΟΚ είναι ο Αμοιρίδης και τον κ. Κατσαρή τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...