«Διορία 24 ωρών σε Λουτσέσκου»

Από paok24.com:Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το μέλλον της καριέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
«Διορία 24 ωρών σε Λουτσέσκου»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών του, η Πάρμα έχει δώσει τελεσίγραφο 24 ωρών το οποίο λήγει το απόγευμα της Κυριακής, στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει οριστική απάντηση για το αν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Τα πράγματα βέβαια δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για την Πάρμα, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Serie B, όμως ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας φέρεται να έχει υποσχεθεί στον Λουτσέσκου να προβεί σε όποιες μεταγραφικές κινήσεις θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός, ώστε ο σύλλογος να ανέβει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.

Την ίδια ώρα, τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης βάζουν στο παιχνίδι για τον Λουτσέσκου και την Σαμπντόρια και θεωρούν ότι ο συμπατριώτης τους, είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά για την αντικατάσταση του Ρανιέρι.

Τέλος, δεν λείπουν οι αναφορές στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στις αντιδράσεις φίλων της Ένωσης στην προοπτική αυτή.

Διαβάστε ακόμη...