Αντίδραση Βορείων για τον Σκοπιανό διαιτητή

Από inpaok.com:Την έντονη καταδίκη τους για τον ορισμό του Σκοπιανού διαιτητή, Αλεξάνταρ Στάβρεφ, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Northeners».
Πηγή: inpaok.com
Αντίδραση Βορείων για τον Σκοπιανό διαιτητή

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βορείων αναφέρει:

Π.Α.Ο.Κ – Ολυμπιακός αύριο, στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, στην Ελλάδα.

Ένας αγώνας που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων, τόσο λόγω της σημασίας του, όσο και των δύο αντιπάλων, αυτών καθαυτών και επομένως θα τύχει, προφανώς, και της ανάλογης προβολής.

Σε αυτήν την αναμέτρηση, σε ένα άδειο από κόσμο γήπεδο, επέλεξε ο κύριος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η φυσική πολιτική ηγεσία, να καλέσει έναν διαιτητή από τα γειτονικά μας Σκόπια, τον οποίο καλούμαστε να υποδεχτούμε, ή μάλλον, υποχρεούμαστε, με τον εθνικό του αυτοπροσδιορισμό.

Δυστυχώς, για εμάς ως οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ, ο προσδιορισμός αυτός είναι απαράδεκτος, όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει καθ' όλη την πορεία μας, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.

Μάλιστα, δια των πλέον επισήμων εκπροσώπων της, δηλαδή τον Α.Σ Π.Α.Ο.Κ και την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, έχει εκφραστεί δημόσια, ακόμα και σε παλλαϊκές αντιδράσεις, ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία!

Όποιος επιθυμεί, ευχαρίστως να μας διαψεύσει επί του προκειμένου και να το συζητήσουμε δημοσίως...

Συνεπεία αυτών, δηλώνουμε απερίφραστα την καταδίκη του εν λόγω ορισμού, καθώς η αποδοχή του θα αποτελέσει de facto αναγνώριση της εθνικής του ταυτότητας, με δούρειο ίππο ένα αθλητικό γεγονός, η εργαλειοποίηση του οποίου προς επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων είναι πλέον πάγια τακτική.

Καλούμε όλους τους φορείς της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ να πράξουν αναλόγως της Ιστορίας του Συλλόγου μας και όλων όσων αυτός εκπροσωπεί, όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν.

Με εκτίμηση και ιστορική συνείδηση,

NORTHERNERS PAOK FANS

Διαβάστε ακόμη...