Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ στα play off

Από sfina.gr: Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας μπροστά μας ακόμα επτά αγωνιστικές που θα κρίνουν εν πολλοίς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: sfina.gr
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ στα play off

Τόσο από πλευράς εικόνας στον αγωνιστικό χώρο, όσο και από πλευράς αποτελεσμάτων σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Σε ότι αφορά την συγκομιδή του ο Δικέφαλος έχει αρχίσει έως τώρα με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υπάρχει μπροστά μια αρκετά σημαντική τριάδα αγώνων – ντέρμπι κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, εμβόλιμα πηγαίνει στο «Βικελίδης» για να παίξει με τον Άρη και την μεθεπόμενη Κυριακή περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Έχει ενδιαφέρον το στατιστικό κομμάτι αυτών των πρώτων τριών αγώνων στα πλέι οφ από πλευράς ΠΑΟΚ.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχωρίζουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κάρολ Σφιντέρσκι. Αμφότεροι έχουν πετύχει από 2 γκολ στα πλέι οφ και κουβαλάνε τον ΠΑΟΚ στον τομέα σκοράρισμα. Ο Πολωνός φορ έχει επίσης 6 προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, ενώ ο Σέρβος έχει πραγματοποιήσει 24 γεμίσματα με 10 από αυτά να έχουν βρει στόχο.

Επίσης, ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι ο πιο εύστοχος πασέρ με 31 σωστές μεταβιβάσεις, με τον Βραζιλιάνο να έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενδεκάδα του Δικεφάλου σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει σημειώσει τέσσερα γκολ στα πλέι οφ και συνολικά έχει κάνει 31 προσπάθειες για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Συνολικά οι παίκτες του έχουν δώσει τέσσερις ασίστ, ενώ είναι η πιο εύστοχη ομάδα σε γεμίσματα με 42 από τα 92 να έχουν βρει στόχο, ενώ 200 εύστοχες πάσες έχουν δοθεί από τους παίκτες του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...