«Ο Κονσεϊσάο με είπε… χοντρό – Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο»

Ο Πορτογάλος μέσος, άφησε το στίγμα του και από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν καταλυτικός στην χρονιά του ντάμπλ. Τα κατορθώματά του αυτά, έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA να του παίρνει συνέντευξη για την φετινή του πορεία.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο Κονσεϊσάο με είπε… χοντρό – Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο»

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον κόουτς ήταν στη Γαλλία, όταν αγωνίστηκα ως δανεικός στην Ναντ που προπονούσε. Με κοίταξε και είπε: «Είσαι χοντρός, πρέπει να χάσεις τέσσερα ή πέντε κιλά. Τον κοίταξα και είπα οκ. Πέρασε ο καιρός και άρχισα να προσαρμόζομαι στον τρόπο που του αρέσει να παίζει. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε την Πόρτο και του ζήτησα να παραμείνω στην ομάδα. Μου απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω κάπου ως δανεικός, αφού δεν θα είχα ευκαιρίες. Του απάντησα ότι θέλω να μείνω και θα βρω τον ρόλο μου στην ομάδα. Τότε μου είπε «Εντάξει, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα είσαι η πρώτη μου επιλογή.

Δεν αγωνίστηκα στα φιλικά προετοιμασίας αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω το ντεμπούτο μου στο Champions League κόντρα στη Μονακό (τον Σεπτέμβριο του 2017). Με κάλεσε να μπω από το πουθενά και μου είπε ότι με εμπιστεύεται απόλυτα. Ήταν μια αξέχαστη στιγμή. Είχαμε τις διαφορές μας, είμαστε και οι δυο ισχυροί χαρακτήρες, αλλά σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον και σήμερα έχουμε μια εξαιρετική σχέση μεταξύ μας».

Διαβάστε ακόμη...