Ο Βάτσλικ, ο Ντμίτροβιτς και τα δυο συμβόλαια

Από sfina.gr: Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ φέτος έχει χάσει πολλούς βαθμούς από λάθη των τερματοφυλάκων του και πέραν της περασμένης διετίας με το νταμπλ και τις τρεις σερί κατακτήσεις Κυπέλλων, υπάρχει ένα σοβαρό «θέμα» κάτω από τα δοκάρια.
Πηγή: sfina.gr
Ο Βάτσλικ, ο Ντμίτροβιτς και τα δυο συμβόλαια

Ο Δικέφαλος εδώ και αρκετά χρόνια αναζητά μια λύση στην θέση του τερματοφύλακα και δεν αποτελεί κρατικό μυστικό ότι το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη, ακόμα και αν υπάρχουν συμβόλαια τόσο με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, όσο και με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Μπορεί επί του παρόντος να μην υπάρχει τεχνικός διευθυντής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει προεργασία για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ο Όλαφ Ρέμπε που πλέον είναι κάτοικος Νυρεμβέργης μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ έχουν φτιάξει μια λίστα και αναζητείται η κατάλληλη επιλογή.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του Τόμας Βάτσλικ, που δεδομένα δεν ανήκει στις... εύκολες. Ο 31χρονος ανήκει στην Σεβίλλη, αλλά δεν θα συνεχίσει στην Ανδαλουσία και στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, πράγμα που σημαίνει ότι μένει ελεύθερος. Για τον Βάτσλικ έχει γίνει μια έρευνα σχετικά με τις απολαβές του και αν θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάικλ Κρμέντσικ διατηρεί φιλική σχέση με τον Τσέχο τερματοφύλακα, όντας και συμπαίκτες στην εθνική.

Δεν έχει προταθεί μόνο ο Βάτσλικ, αλλά και ο Mάρκο Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ που μένει και αυτός ελεύθερος, αλλά ο Σέρβος κίπερ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Πρέμιερ Λιγκ, είτε στην Πριμέρα.

Πέραν των μεταγραφών και της επιλογής τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τους δυο ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες στο ρόστερ, που έχουν σε ισχύ συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμη...