«Μεγάλο ευχαριστώ σε Αμοιρίδη, παίκτριες και τιμ»

Από paok24.com: Ραντεβού με την ιστορία θα έχει το βράδυ της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ να αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον ΑΟ Θήρας, με φόντο την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλο ευχαριστώ σε Αμοιρίδη, παίκτριες και τιμ»

Ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Γιώργος Φουργκατσιώτης αναφέρθηκε στη σπουδαία πρόκριση του Δικεφάλου στον μεγάλο τελικό, λέγοντας:

«Ήταν μία χρονιά δύσκολη, με πολλά προβλήματα. Η ομάδα όπως ξεκίνησε έτσι έμεινε μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που εν μέσω πανδημίας ήταν άψογα στις υποχρεώσεις τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του τεχνικού τιμ που διαχειρίστηκαν όλη αυτή την ιστορία και ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αμοιρίδη που είναι δίπλα μας και στηρίζει αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Πάνω από όλα να είναι γερά όλα τα κορίτσια την ημέρα του τελικού και στη συνέχεια. Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο!»

Σχετικά με τη ματαίωση της σεζόν στο πρωτάθλημα:

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό βόλεϊ και το γυναικείο βόλεϊ να μην τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα. Η πάγια θέση μας ήταν να ολοκληρωθεί με οποιαδήποτε μορφή. Μας αφήνει άρα μία πικρία το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»

Διαβάστε ακόμη...