Ασχολείται με ΠΑΟΚ και… διαιτησία ο Χιμένεθ!

Από thessports.gr: Το γκολ του Τόμας Μουργκ κόντρα στην ΑΕΚ με μαγική εκτέλεση φάουλ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, φαίνεται πως πείραξε πολύ τον Μανόλο Χιμένεθ.
Πηγή: thessports.gr
Ασχολείται με ΠΑΟΚ και… διαιτησία ο Χιμένεθ!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως στις δηλώσεις που έκανε... κλαίγεται για το πεντακάθαρο φάουλ που έκανε ο αμυντικός της ομάδας του πάνω στον Ουάρντα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είναι το κλίμα:

«Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ. Είμαστε εμείς που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει. Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε προηγούμενες περιόδους ήμασταν συνηθισμένοι να κερδίζουμε, αλλά πάντα πρέπει να επιδιώκουμε τη νίκη».

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο τέλος από τον ΠΑΟΚ:

«Έχεις τις ευκαιρίες, δεν μπορείς να σκοράρεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο. Το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες τα έδωσαν άλλα. Μετά έρχεται το νούμερο 10 του ΠΑΟΚ και έχει την ποιότητα να στείλει την μπάλα στο παράθυρο. Αν δεν είχαμε κάνει το φάουλ ίσως δεν θα είχαμε δεθεί το γκολ. Αν ο διαιτητής γνώριζε πως το στυλ παιχνιδιού του Ουάρντα είναι να ψάχνει να πάρει το φάουλ, ίσως να μην το έδινε. Ίσως αν έδινε μια δεύτερη κάρτα στον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε για 35 λεπτά με δέκα παίκτες. Όλα έχουν σχέση. Τύχη ναι, αλλά αν γίνονται καλά τα πράγματα ίσως να μην συμβαίνουν κάποια άλλα πράγματα μετά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ έμενε με δέκα. Εγώ προτιμώ να παίζω όταν ο αντίπαλος έχει δέκα παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...