Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Γκαλντάμες! (vid)

Από sfina.gr: Για μια ακόμα μέρα το όνομα του ΠΑΟΚ εμπλέκεται στο μέλλον του Πάμπλο Γκαλντάμες!
Πηγή: sf
Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Γκαλντάμες! (vid)

Ο 24χρονος Χιλιανός (με αργεντίνικο διαβατήριο) της Βελέζ Σάρσφιλντ και πάλι στα αργεντίνικα ΜΜΕ αναφέρεται ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SFINA.GR η περίπτωση του Γκαλντάμες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στον Πάμπλο Γκαρσία από τον Πάμπλο Κόντρερας, έναν άνθρωπο που γνωρίζει άψογα την αγορά της Λατινικής Αμερικής και ειδικά το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Χιλής.

Ο Γκαλντάμες είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος με την φανέλα Βελέζ στο πρωτάθλημα της Αργεντίνης και στα 24 του θεωρείται έτοιμος από το να κάνουν το μεγάλο βήμα και να περάσουν τον Ατλαντικό για να παίξουν ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ήδη διεθνής με την εθνική Χιλής, βασικός στην Βελέζ και παίζει σε μια θέση που δεδομένα ο ΠΑΟΚ θα βγει στην αγορά για να ψάξει παίκτη το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι τελειώνει το συμβόλαιο του κάνει τον Γκαλντάμες μια ακόμα πιο ελκυστική περίπτωση.

Για τον Πάμπλο Γκαλντάμες γνωρίζει ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του, αφού ήδη έχει πέσει στο τραπέζι για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μια εξ'αυτών είναι η Ουντινέζε.

Δείτε ένα βίντεο κατατοπιστικό με τις ικανότητες του 24χρονου Χιλιανού αμυντικού χαφ

Διαβάστε ακόμη...