«Ήξερα ότι θα αμφισβητηθώ στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Μεγάλη συνέντευξη σε ειδησεογραφικό σάιτ της Αθήνας παραχώρησε ο Σωτήρης Νίνης.
Πηγή: inpaok.com
«Ήξερα ότι θα αμφισβητηθώ στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην διεθνής μέσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε λάθος του.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Εκείνη την χρονιά ήθελα να φύγω από την Πάρμα ώστε να βρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής με στόχο να πάω στο Mundial. Εγώ και ο Καρνέζης τότε είχαμε παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στα προκριματικά, οπότε θεωρούσα ότι αν πήγαινα σε ομάδα που θα έπαιζα περισσότερο, θα μπορούσα να πάω και πιο εύκολα στο Mundial.

Αυτός ήταν ο στόχος μου και ανάλογα την αγωνιστική εικόνα μου εκεί θα κοιτούσα να ερχότανε κάτι άλλο, κάτι πιο κοντά σε εμένα. Το να γυρίσω δεν ήτανε καλή επιλογή, καθώς υπήρχε πίεση ώστε να μην μείνω ανενεργός.

Όμως επέλεξα να γυρίσω σε ένα γνώριμο περιβάλλον με πολλούς Έλληνες που θα προσαρμοζόμουν πιο εύκολα, έστω κι αν ήξερα ότι θα περάσω δύσκολα, και θα αμφισβητηθώ. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση και ειδικά για τους Έλληνες παίκτες είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί οι καλές εμφανίσεις που έκανα στην αρχή της χρονιάς δεν εκτιμήθηκαν από κανέναν και περίμεναν την πρώτη κακή στιγμή, γιατί η ομάδα είχε μεγάλη κοιλιά τότε.

Αυτοί που την πλήρωναν ήμασταν εμείς οι διεθνείς του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολο και θα προτιμούσα να μην το είχα παίξει ποτέ».

Διαβάστε ακόμη...