Οι βαθμοί που απομένουν για τα… εκατομμύρια από Γιαννούλη !

Από thessports.gr: Η Νόριτς επέστρεψε με εκκωφαντικό τρόπο στις νίκες, διαλύοντας πριν από δύο ημέρες την Χάντερσφιλντ με τον Δημήτρη Γιαννούλη να επιστρέφει εκ νέου στην βασική ενδεκάδα, μετά το «διάλειμμα» των Εθνικών ομάδων.
Πηγή: thessports.gr
Οι βαθμοί που απομένουν για τα… εκατομμύρια από Γιαννούλη !

Ο Κατερινιώτης μπακ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταστεί πολύτιμη μονάδα στο πλάνο των «καναρινιών» αφού έχει 13 συμμετοχές (μία ασίστ) , όλες σαν βασικός, με τις 12 αφορούν 90λεπτά.

Η μοναδική που φορά που έγινε αλλαγή ήταν στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, όπου και αποχώρησε στο 30′ με πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως είναι γνωστό η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Νόριτς αφορά εξάμηνο δανεισμό, που θα μετατραπεί αυτομάτως σε κανονική μεταγραφή, αν η ομάδα καταφέρει να επανέλθει στην Championship.

Τα «καναρίνια» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 87 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την δεύτερη Γουότφορντ με έξι αγωνιστικές να απομένουν.

Μάλιστα απέχει 17 ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση (που είναι η υψηλότερη που δεν οδηγεί σε απευθείας άνοδο), με την Μπρέντφορντ ωστόσο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Έτσι η Νόριτς για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την άνοδο θέλει πέντε βαθμούς στα επόμενα έξι παιχνίδια, κάτι που θα φέρει κάτω παραπάνω από 7.000.000 ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...