ΠΑΟΚ σε ΟΣΦΠ: «Εξυπνάδες» όχι σε εμάς

Από paok24.com: Νωρίτερα ενημερωθήκατε για τη θέση που εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας με θέμα την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στις ακαδημίες.
Πηγή: p
ΠΑΟΚ σε ΟΣΦΠ: «Εξυπνάδες» όχι σε εμάς

Ο Δικέφαλος ξεκαθάρισε την πάγια και αταλάντευτη στάση του ότι θέλει τα πρωταθλήματα να κρίνονται μέσα στο γήπεδο, δίνοντας μία αποστομωτική απάντηση σε όσους θέλησαν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του ασπρόμαυρου συλλόγου.

Μία τηλεδιάσκεψη που είχε αρκετά έντονο παρασκήνιο το οποίο ξεκίνησε από την προβοκατόρικη τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού κ. Πίκουλα ο οποίος ζητούσε από τον ΠΑΟΚ να πάρει θέση στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και εμφανίζουν τον Δικέφαλο να επιθυμεί τη μη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο κ. Πίκουλας απείλησε ότι εάν οι ασπρόμαυροι δεν πάρουν θέση, θα αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση.

Η απάντηση από πλευράς του Β. Πουρλιοτόπουλου ήταν άμεση, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για ερυθρόλευκες εξυπνάδες και κουτοπονηριές που όμως δεν περνάνε!

«Τα δημοσιεύματα που επικαλείσαι προέρχονται από συγκεκριμένη ιστοσελίδα που αποτελεί την επίσημη φωνή της ομάδας σας. Οπότε τέτοιες εξυπνάδες, όχι σε εμάς. Αποτελεί πάγια θέση μας, τα πρωταθλήματα να παίζονται στο γήπεδο και να τελειώνουν, όπως ακριβώς ξεκίνησαν...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πουρλιοτόπουλος.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο όμως να έχει ένα ματς λιγότερο, άρα μάλλον οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που θέλουν να αποφύγουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...