Βαρούχας: «Είναι πέναλτι του Μπα, σωστό φάουλ στο 0-1 του ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Πολύ καλές χαρακτήρισε τις δύο διαιτησίες στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου ο Παναγιώτης Βαρούχας, σε τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thessports.gr
Βαρούχας: «Είναι πέναλτι του Μπα, σωστό φάουλ στο 0-1 του ΠΑΟΚ»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι είναι σωστή η υπόδειξη για πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ του Ολυμπιακού για χέρι του Μπα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά και ότι δεν υπάρχει παράβαση του Σενεγαλέζου λίγο πριν το φινάλε του ματς.

«Ήταν πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Τρεϊμάνις. Πάει η μπάλα από το στήθος του Μπα στο χέρι, που δεν έχει φυσική θέση. Δεν υπάρχει μπέρδεμα στη φάση. Το ότι πάει από το στήθος στο χέρι η μπάλα δεν λέει κάτι. Πράγματι είναι δύσκολη φάση. Επίσης, μπράβο του διαιτητή που είδε και την τελευταία φάση. Είδε ότι ο Μπα αποκρούει την μπάλα», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, επεσήμανε: «Ζητάει πέναλτι ο ΠΑΟΚ. Πάει αγκαζέ ο Κρμέντσικ με τον αντίπαλό του. Είναι δύσκολη φάση, αλλά η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κρμέντσικ. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Νεντελτσιάρου κάνει φάουλ που δεν χρειάζεται, είναι ανόητο φάουλ. Πρέπει να είσαι υποψιασμένος με τον Ουάρντα, που συνήθως πέφτει μόνος του. Ωστόσο, υπάρχει φάουλ. Η λήψη στη φάση του Αουγκούστο είναι λειψή. Καλό είναι να υπάρχουν τέτοιες φάσεις στην την κάλυψη. Ήταν πολύ καλή η διαιτησία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Στα Γιάννενα ο άνθρωπος έδωσε τα πάντα και οι δύο διαιτησίες απέχουν παρασάγγας . Όταν υπάρχει παράβαση και υπάρχει κάρτα πρέπει να τη δώσεις. Χτες πήραν δύο κάρτες νωρίς οι αμυντικοί του ΠΑΣ, γιατί να μην τις πάρουν; Γιατί να μην εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος τα δύο λάθη;».

Διαβάστε ακόμη...