“Αξίζει πολλά ο Γκαρσία, κάναμε περήφανο τον Ιβάν Σαββίδη”

Από paok24.com: Ο Αμρ Ουάρντα εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος μετά το φινάλε στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV.
Πηγή: paok24.com
“Αξίζει πολλά ο Γκαρσία, κάναμε περήφανο τον Ιβάν Σαββίδη”

"Ο Μουργκ είναι καλός στις στημένες φάσεις, είχε την αίσθηση ότι θα πετύχει γκολ και ήμουν ο πρώτος που το πανηγύρισε. Όλα είναι καλά! Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν όλοι... Παίκτες, κόσμος, προπονητής, ο πρόεδρος που σίγουρα σήμερα θα είναι χαρούμενος. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ κι εμείς είμαστε χαρούμενοι. Ο Πάμπλο Γκαρσία αξίζει τα καλύτερα, μας βοήθησε πολύ και σήμερα τον βοηθήσαμε κι εμείς κι ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη", ανέφερε αρχικά ο Αιγύπτιος και πρόσθεσε:

"Εκείνος είναι ο προπονητής, εκείνος παίρνεις τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει. Έχω παίξει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια από όταν ήρθα, δε με νοιάζει αν δεν παίξω σε 2-3. Με νοιάζει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ κι αν κερδίζει, έχει κερδίσει και ο Ουάρντα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει τα πάντα σε εμάς, μας παρέχει τα πάντα, μας έχει δείξει εμπιστοσύνη και μας ζήτησε να τον κάνουμε περήφανο. Το κάναμε! Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα κι αξίζει τα πάντα".

Διαβάστε ακόμη...