Η πιο δύσκολη απόφαση

Από paok24.com: Ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται να είναι η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία σχετικά με την επιλογή του τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου στον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Η πιο δύσκολη απόφαση

Η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση το 5-0 επί της Λάρισας στη φάση των "16", όπου βασικός ξεκίνησε ο Ζίβκοβιτς, ο Ουρουγουανός τεχνικός προτιμάει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέση αναπληρωματικού παίρνει ο Ταλιχμανίδης καθώς κι ο σχετικός κανονισμός στο κύπελλο με τους νεαρούς, που προέρχονται από την ομάδα.

Ωστόσο αυτή τη φορά το δίλημμα είναι σοβαρότερο. Αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν είναι η Λαμία, ή η Λάρισα αλλά η ΑΕΚ κι είναι δεδομενο πως οι δύο βασικοί τερματοφύλακες της ομάδας δε βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους. Ενδιαφέρον θα έχει επίσης κι η επιλογή της αποστολής. Ο Γκαρσία δεν είναι υποχρεωμένος ν' ανακοινώσει 20άδα καθώς η ομάδα είναι από το Σάββατο στην Αθήνα με 25 παίκτες στην αποστολή της. Επομένως είναι αρκετά πιθανό να δηλώσει την 20άδα για το παιχνίδι αύριο, όπου θυμίζουμε πως δύο παίκτες πρέπει να βάση του κανονισμού να είναι κάτω των 21.

Διαβάστε ακόμη...