«Να σε βλέπω να νικάς και τον φόβο να σκορπάς...»

Από acpaok.gr: Ιστορική επίδοση για τον Σύλλογο, έγραψαν αυτό το τριήμερο (2-4/4) τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας έξι εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 
Πηγή: acpaok.gr
«Να σε βλέπω να νικάς και τον φόβο να σκορπάς...»



Τον... χορό των νικών άνοιξε το βόλεϊ ανδρών την Παρασκευή, το οποίο πήρε μία παλικαρίσια νίκη στο Μαρούσι, με 2-3 επί του Παναθηναϊκού, βγάζοντας ψυχή κόντρα στις σοβαρές απουσίες που αντιμετώπιζε. 

Την σκυτάλη παρέλαβε το πόλο ανδρών, το οποίο υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ΑΕΚ στην Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 5-8 στην Ηλιούπολη. 

Στη συνέχεια, δράση ανέλαβε το τμήμα βόλεϊ γυναικών, το οποίο με νίκη 1-3 στην Βούλα κόντρα στην τοπική Θέτιδα, «ντούμπλαρε» τις νίκες και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Σάββατο έκλεισε με ένα ακόμα παλικαρίσιο διπλό, καθώς το χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κόντρα στις δυσκολίες με τους τραυματισμούς, έφυγε αλώβητο από την Δράμα νικώντας την τοπική Bianco Monte με 29-30. 

Με ιδανικό τρόπο άνοιξε η Κυριακή, καθώς το καθήκον τους έκαναν τα κορίτσια του χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco, νικώντας εκτός έδρας την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 13-37. 

Την «αυλαία» έκλεισε με νίκη το τμήμα μπάσκετ γυναικών, το οποίο «απέδρασε» από την Καλλιθέα, νικώντας τις τοπικές Εσπερίδες με 65-66, και έκανε σημαντικό βήμα για την τετράδα. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά με την ασπρόμαυρη φανέλα και τον Δικέφαλο στην καρδιά!

Διαβάστε ακόμη...