Ο ΠΑΟΚ κυνηγά... απίθανο ρεκόρ: Οκτώ διπλά σε ένα τριήμερο!

Από sdna.gr:Ένα σπάνιο ρεκόρ κυνηγά ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες. Ήδη συμπλήρωσε πέντε διπλά το προηγούμενο διήμερο στα ομαδικά σπορ και ψάχνει άλλα τρία σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ γυναικών για να κάνει ανεπανάληπτο 8/8!
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ κυνηγά... απίθανο ρεκόρ: Οκτώ διπλά σε ένα τριήμερο!

Σε φόντο... ασπρόμαυρο κύλησε το περασμένο διήμερο στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει εκτός έδρας σε πέντε διαφορετικά αθλήματα, ανδρών και γυναικών!

Ο Δικέφαλος πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στη Νίκαια επί του Ιωνικού με 84-83 για τη Basket League, αλλά και μία επίσης σπουδαία νίκη μέσα στον Άγιο Θωμά επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ για τη Volley League Ανδρών.

Διπλό και στο βόλεϊ γυναικών για τον ΠΑΟΚ με 3-1 επί της Θέτιδας, καθώς επίσης στο χάντμπολ ανδρών με 30-29 στη Δράμα, αλλά και στο πόλο ανδρών με 8-5 επί της ΑΕΚ.

Συνολικά οι "ασπρόμαυροι" μέτρησαν 5/5 διπλά και τα τρία από αυτά μάλιστα κρίθηκαν στην... εκπνοή ή στο τελευταίο σουτ. Κι αυτό βέβαια αποτελεί μια επιβεβαίωση ότι ο Δικέφαλος παίζει ρόλο πρωταγωνιστή ή είναι ανερχόμενος συνολικά τόσο στα επαγγελματικά όσο και ερασιτεχνικά αθλήματα.

Επόμενος στόχος για τους Θεσσαλονικείς; Να κάνουν και σήμερα το 3/3 σε ποδόσφαιρο (με Παναθηναϊκό), μπάσκετ γυναικών (με Εσπερίδες Καλλιθέας) και χάντμπολ γυναικών (με ΑΕΣΧ Πυλαίας), ώστε να φτάσουν στο ανεπανάληπτο 8/8!

Δείτε αναλυτικά:

Μπάσκετ ανδρών: Ιωνικός-ΠΑΟΚ 83-84.
Βόλεϊ ανδρών: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3.
Βόλεϊ γυναικών: Θέτις- ΠΑΟΚ 1-3.
Χάντμπολ ανδρών: Δράμα-ΠΑΟΚ 29-30.
Πόλο ανδρών: AEK-ΠΑΟΚ 5-8.
Ξεκίνημα του weekend με 5 διπλά.

Διαβάστε ακόμη...