«Ο Σφιντέρσκι έκανε σε 20' περισσότερα απ' ό,τι ο Μίλικ σε 2 παιχνίδια»

Απο sdna.gr: Την άποψη του για την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής Πολωνίας κόντρα στην Αγγλία και το ζήτημα της αντικατάστασης του τραυματία Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώην διεθνής Πολωνός ποδοσφαιριστής, Τόμαζ Φρανκόφσκι.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Σφιντέρσκι έκανε σε 20' περισσότερα απ' ό,τι ο Μίλικ σε 2 παιχνίδια»

Η Πολωνία συγκέντρωσε 4 βαθμούς στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φεύγοντας με το 3-3 από την Ουγγαρία και επικρατώντας με 3-0 εις βάρος της Ανδόρρας.

Στην τελευταία αναμέτρηση, γκολ πέτυχε και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ σε προπόνηση που ακολούθησε, ο Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για 4 εβδομάδες, γεγονός που ανοίγει τη συζήτηση για τον αντικαταστάτη του στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, το βράδυ της Τετάρτης (31/03).

Απαντώντας σε ερώτηση του «Fakt» για την δική του προτίμηση, μεταξύ Μίλικ και Πιόντεκ, αλλά και για τον Σφιντέρσκι που πιθανώς να «έρθει» ως αλλαγή, ο πρώην επιθετικός της Εθνικής Πολωνίας, Τόμαζ Φρανκόφσκι, δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι ο Σφιντέρσκι μπορεί να μπει ως αλλαγή στο ΓουέμπλεΪ. Λαμβάνοντας υπόψιν τους αριθμούς, ο Κάρολ έκανε μέσα σε 20 λεπτά κόντρα στην Ανδόρρα περισσότερα απ' ό,τι ο Αρκάντιους Μίλικ σε περισσότερα από εκατό λεπτά στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, δεδομένης της εμπειρίας σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η επιλογή γέρνει προς τον επιθετικό της Μαρσέιγ (σ.σ. τον Μίλικ)».

Διαβάστε ακόμη...