ΠΑΟΚ για Μιχάι: «Στο μυαλό του υπάρχει μόνο η επιστροφή» (vid)

Από sdna.gr:Μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος φαίνεται πως σταδιακά φτάνει στο τέλος της για τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και επιστρέφει στο γήπεδο μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ για Μιχάι: «Στο μυαλό του υπάρχει μόνο η επιστροφή» (vid)

Ο εφιάλτης του τραυματισμού του «χτύπησε» την πόρτα τον περασμένο Οκτώβριο και η σεζόν έμελλε να εξελιχθεί σε... Γολγοθά για τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος δοκιμάστηκε σκληρά αλλά πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να πεισμώνει ακόμη περισσότερο... Έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δίνει τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κάτι που το αναγνωρίζουν άπαντες εντός ΠΑΟΚ, οι οποίοι βλέπουν τον Μιχάι να προετοιμάζεται σκληρά, να μην τα παρατά, έχοντας σημάνει το σύνθημα της επιστροφής. Άλλωστε όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν από τους πιο συγκροτημένους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το δυναμικό του Δικεφάλου.

Και παρά την απογοήτευση και το συναίσθημα πανικού που δημιούργησε -αρχικά- η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του, ο Μιχάι το διαχειρίστηκε με απόλυτη ωριμότητα και επαγγελματισμό και πλέον ετοιμάζεται για το... restart. Όπως σημειώνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ: «H ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Ενέα Μιχάι. Μόνο η λέξη επιστροφή...».

Διαβάστε ακόμη...