Αναζητώντας το restart!

Από paok24.com:Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, για το αυριανό παιχνίδι με την Ισπανία στη Γρανάδα (21:45), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων με "φόντο" την πρόκριση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Πηγή: paok24.com
Αναζητώντας το restart!

Όπως προκύπτει, ο Χρήστος Τζόλης προαλείφεται για βασικός από τον Τζον Φαν'τ Σχιπ, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Δημήτρης Λημνιός για μία θέση στις πτέρυγες.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο, από τη στιγμή που η πρώτη του σεζόν στην Κολωνία ασφαλώς δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε όταν αποχωρούσε από την Τούμπα.

Ενδεικτικό είναι το ότι ο Λημνιός εξακολουθεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των "Κριαριών", Μάρκους Γκίσντολ, καθώς μέσα στο 2021 έχει χρησιμοποιηθεί μόλις σε τρία παιχνίδια ως αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως αλλαγή για 8 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0), για 19 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Βέρντερ Βρέμης (1-1) και 8 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου, με την Κολωνία να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή και τον Λημνιό να "μετράει" συνολικά 12 εμφανίσεις και 454 λεπτά συμμετοχής, χωρίς γκολ και χωρίς ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...