«Ο αληθινός ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην τέταρτη περίοδο!»

Ο Αμερικανός μπορεί να κινήθηκε σε ρηχά νερά στο Αλεξάνδρειο απόψε, ωστόσο στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα αντέδρασε, δεν τα παράτησε ποτέ και στην τέταρτη περίοδο, έφτασε στη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε...
Πηγή: paok24.com
«Ο αληθινός ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην τέταρτη περίοδο!»

Για την ατυχία με τους τραυματισμούς και την αντίδραση της ομάδας:
«Αυτή είναι η δουλειά μας, ειδικά από τότε που ήρθε ο Λυκογιάννης. Δεν τα παρατάμε ποτέ, όσο κακό κι αν είναι το παιχνίδι ή πως είναι το αποτέλεσμα. Η ταυτότητα μας είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Γι'αυτό έχουμε κι ένα γεμάτο ρόστερ 12 παικτών. Όταν μένει κάποιος εκτός, ο επόμενος πρέπει να κάνει το βήμα μπροστά. Πήραμε κάποια μεγάλα ριμπάουντ που μας έδωσαν πολλά, ενώ δώσαμε προσοχή σε λεπτομέρειες στην άμυνα, ακόμα κι αν είχαμε θέμα με τα φάουλ».

Για την εικόνα της ομάδας στην τέταρτη περίοδο:
«Στην τέταρτη περίοδο, είδατε τον πραγματικό ΠΑΟΚ! Στη δεύτερη περίοδο, ο αντίπαλος έπαιξε με μεγαλύτερη ενέργεια και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Στην τρίτη περίοδο, το μομέντουμ που είχαν συνεχίστηκε και δε βάζαμε τα σουτ μας. Στην τέταρτη περίοδο όμως, ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον εαυτό μας σε μια πιεστική θέση, που δε μας αρέσει, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη. Και αυτό είναι που μετράει».

Για το στόχο της ομάδας ως το τέλος της κανονικής περιόδου:
«Ξεκινάμε πολύ άσχημα τη σεζόν. Τώρα είμαστε στην έκτη θέση και έχουμε το μομέντουμ. Η έκτη ή η πέμπτη θέση, δεν είναι ο προορισμός μας. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά ως το τέλος. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και ευτυχώς τώρα, μπορούμε να παίζουμε κάθε βδομάδα. Πάμε πάντα με το επόμενο παιχνίδι και αυτό που σκέφτομαι είναι το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το ερχόμενο Σάββατο».

Διαβάστε ακόμη...