«Βλέπει» 11άδα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Απο paok24.com: Οι σκέψεις για το αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Πηγή: paok24.com
«Βλέπει» 11άδα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ (21/3, 19:30) ολοκληρώθηκε και μαζί ολοκληρώθηκαν και οι δοκιμές για το αρχικό σχήμα.

Σε αυτές, θέση είχε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, γεγονός που αποτελεί είδηση αν σκεφτεί κανείς το διάστημα απουσίας του όχι μόνο από το αρχικό σχήμα, αλλά σε πολλά περιπτώσεις και από την 20άδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έχει φέτος αγωνιστεί σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μετρώντας ένα γκολ, θέτει υποψηφιότητα για την 11άδα, κάτι που έχει να συμβεί από τις 31 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ακολούθησε μια περίοδος στην οποία ο Ντόουγκλας ήταν παροπλισμένος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όμως πλέον έχει επιστρέψει στην αποστολή και βάζει υποψηφιότητα για την 11άδα, στο πλευρά του Ομάρ Ελ Καντουρί, χωρίς η παρουσία του σε αυτή να έχει «κλειδώσει».

Στην άμυνα, ο Ζίφκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μπάμπα μπροστά του. Στην επίθεση, ο Κρμέντσικ δείχνει να έχει προβάδισμα αντί του Σφιντέρσκι, με την τριάδα πίσω του να μην αλλάζει (Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Τζολης).

Διαβάστε ακόμη...