Δημοσιογράφος BBC: «Ο Γιαννούλης θα λάμψει!»

Από inpaok.com:Ο δημοσιογράφος του BBC, Ρομπ Μπάτλερ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Γιαννούλη, με αφορμή τις εμφανίσεις του με τη Νόριτς και εξέφρασε τη σιγουριά για την αγορά του, ενόψει πιθανής ανόδου στην Premier League.
Πηγή: inpaok.com
Δημοσιογράφος BBC: «Ο Γιαννούλης θα λάμψει!»

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι φανταστικός ο Γιαννούλης στα τελευταία παιχνίδια. Αποδέχονται όλοι το παρατσούκλι Mr No Brakes, αρέσει στους οπαδούς, χθες πέτυχε ακόμη μία νίκη και έχει φτάσει σε επιδόσεις που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Για μένα που είμαι και οπαδός της Νόριτς, είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ της Championship. Κάνει εξαιρετικά ματς, θα πάρει το βραβείο του και θα παίξει στην Premier League. Kαταλαβαίνω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως νιώθουν επειδή χάνουν ένα εξαιρετικό παίκτη, αλλά η μεταγραφή θα γίνει.

Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα η Championship, το αντιλήφθηκε ο Γιαννούλης και το συνήθισε μετά από 2-3 ματς. Πιστεύω πως αφού μπορεί και παίζει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και αντέχει το ξύλο, στην Premier League θα του είναι πιο εύκολο και θα λάμψει».

Διαβάστε ακόμη...