Δηλώσεις από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Από Volleyleague.gr: Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μετά την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε τα εξής:
Πηγή: volleyleague.gr
Δηλώσεις από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

«Σήμερα βγάλαμε την ψυχή του πρωταθλητή. Δείξαμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και παρότι έχουμε περάσει, τον τελευταίο μήνα πάρα πολύ δύσκολα, την τελευταία εβδομάδα, τρία παιχνίδια με μετακίνηση, καταφέραμε απέναντι στον καλύτερο ΠΑΟΚ της χρονιάς, να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια τεράστια νίκη. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τους αθλητές μας. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πάρα πολύ στο κομμάτι του σερβίς του. Στην υποδοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Όσο περνούσε η ώρα, οι δυνάμεις μας έπεφταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη, εύκολα λάθη από την πλευρά μας. Αυτό έφερε ισορροπία στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αυτό που μέτρησε, ήταν το θέλω μας και βγάλαμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Όπως είχα από πριν, περίμενα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και παίζει αρκετά καλά. Περίμενα να έχουμε αυτά τα πάνω κάτω, τα οποία είναι πολύ φυσιολογικά για εμάς, μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει. Στο τέλος αυτό που μέτρησε ήταν το καθαρό μυαλό και η ψυχή του πρωταθλητή».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Χέρμαν Έγκλεσκαλνς δήλωσε: «Ηταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μου να επανέλθουμε σε υψηλό επίπεδο για να παίξουμε τόσο δύσκολα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Θέλαμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση μου στον Ολυμπιακό αλλά σημασία έχει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος μας».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε δύσκολα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά τα καταφέραμε. Επιστρέψαμε μετά τον κορονοϊό και σε έξι ημέρες παίξαμε τρία ματς και τα καταφέραμε. Το σημερινό ματς ήταν και πιο δύσκολο. Πιστέψαμε πως μπορούμε να το πάρυμε ακόμα και όταν χάναμε. Δείξαμε αντοχές και ανωτερότητα στην πίεση. Αυτή η νίκη μας έδωσε πλεονέκτημα για τον τίτλο».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Μπρμ Βαν ντε Ντρις είπε: «Δε μετράνε οι καλές εμφανίσεις αλλά οι νίκες. Μπρούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά όταν έπρεπε στο 4ο και στο 5ο σετ δεν είχαμε τους αυτοτοματισμούς που χρειάζονταν. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για τον τίτλο μετά από αυτή τη νίκη αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε στη β΄ φάση για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου είπε: «Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη με 3-1 σετ αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, αλλά και στην ομάδα μου. Μακάρι να γίνουν το κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Θα παλέψουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...