Το μισό ρόστερ στον… αέρα!

Από paok24.com: Εκτός των περιπτώσεων των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ως δανεικοί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και αυτών που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες μέχρι το τέλος της σεζόν, για τις οποίoυς διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, ο Δικέφαλος έχει αυτή τη στιγμή 15 (!) ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2022!
Πηγή: paok24.com
Το μισό ρόστερ στον… αέρα!

Αυτό σημαίνει πρακτικά – και ιδανικά – πως σχεδόν για τον καθέναν εξ αυτών θα πρέπει να παρθεί στα... κοντά η απόφαση για ανανέωση η παραχώρησή τους, εάν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τους χάσει χωρίς να έχει κέρδος τον μεθεπόμενο Ιούνιο.

Έχουμε λοιπόν και λέμε, βγάζοντας έξω από το "κάδρο" τον Ομάρ Ελ Καντουρί του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο και η περίπτωσή του είναι ξεχωριστή.

Το μεθεπόμενο καλοκαίρι, ολοκληρώνονται αρχικά τα συμβόλαια των Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όπως και αυτό του Στέφαν Σβαμπ.

Επίσης, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Θεοχάρη Τσιγγάρα και Λευτέρη Λύρατζη αλλά και αυτό του Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται οι Κάρολ Σφιντέρσκι, Ίνγκι Ίνγκασον και Αμρ Ουάρντα.

Επιπλέον, εκπνέει το "βαρύ" συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα αλλά και το συμβόλαιο του Σίντζι Καγκάβα, όπως και αυτά των Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...