Κούστα: «Έμεινα… άφωνος με το γκολ μου»

Aπό inpaok.com:Σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦ Ιεράπετρας και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κρίστιαν Κούστα, και μίλησε για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Καραϊσκάκη, για την πορεία του από τις ακαδημίες του Δικεφάλου μέχρι και την αποχώρησή του, σχολίασε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης αλλά και τον Ιβιτς που τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Κούστα: «Έμεινα… άφωνος με το γκολ μου»

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν έκανα το τελείωμα δεν περίμενα να έχει αυτή την πορεία. Το είχα επιχειρήσει στην προπόνηση και δεν το είχα βάλει ποτέ. Τώρα το δοκίμασα και μπήκε. Στην αρχή το ξέχασα για λίγο γιατί έπρεπε να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε, μετά το είδα ξανά στην τηλεόραση και έμεινα άφωνος».

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο: «Πριν ένα χρόνο έλυσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Ανέβηκα στην Κ20 του Ιβιτς, έγινα τότε μαζί του επαγγελματίας, μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες στο Κύπελλο, ένα ματς με τον Τούντορ κόντρα στον Ολ.Βόλου. Όταν ανέβηκε ο Ιβιτς, με πήρε στην πρώτη ομάδα, είχα ενεργό ρόλο. Αργότερα μου είπε πως δεν θα έχω χρόνο συμμετοχής και πήγα δανεικός στη Σλοβακία. Έπειτα δεν με ξαναπήραν προετοιμασία, άρχισα να πηγαίνω δανεικός, στη Σλοβακία, στον Αιγινιακό και πέρυσι πήγα στον Καραϊσκάκη ελεύθερος. Μου δόθηκαν ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσα να τις είχα εκμεταλλευτεί καλύτερα. Μόνο που ήμουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει».

Για τον Τζόλη: «Εχω μείνει άφωνος με αυτά που κάνει ο Τζόλης. Μου αρέσει η κίνηση με την προσποίηση προς τον άξονα και το σουτ που κάνει, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει ο αμυντικός. Για να είναι στον ΠΑΟΚ κάποιος πρέπει να έχει ταλέντο, όποιος πάει στην πρώτη ομάδα πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται».

Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Πάλι καλά που ισοφαρίσαμε στο τέλος, σώσαμε στον βαθμό. Δεν υπάρχει για μένα ο Αρης, ο ΠΑΟΚ για μένα είναι ανώτερος. Το γεγονός πως δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ τον Αρη στην Τούμπα είναι θέμα συγκυριών. Εγώ δεν έχω να κρύψω πως είμαι ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν θα μου κάνει καλό στην καριέρα μου ή όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να επιστρέψω, δεν σταματάω να ονειρεύομαι πως θα το καταφέρω. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στον Αρη αν μου γινόταν πρόταση».

Για τον Ιβιτς: «Δεν ξέρω πως θα ήταν αν έμενε ο Ιβιτς, αλλάζουν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο. Αυτός με πίστεψε, με έκανε επαγγελματία και όταν είδα πως εξελίσσεται πίστεψα πως θα καταφέρει».

Για την ομάδα του τον ΟΦ Ιεράπετρας: «Η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και ας μην σκοράρω καθόλου μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...