Σε καλή κατάσταση ο Πέλκας (pic)

Από paok24.com: Ο τραυματισμός του Πέλκα στο παιχνίδι της Κόνιασπορ με τη Φενέρμπαχτσε, επισκίασε τη νίκη της ομάδας του με 0-3, καθώς χτύπησε πολύ δυνατά στο κεφάλι, μετά από μια μονομαχία με τον Σκούμπιτς.
Πηγή: paok24.com
Σε καλή κατάσταση ο Πέλκας (pic)

H Φενέρ, στο λογαριασμό της στο Twitter, ανέβασε μια σχετική φωτογραφία του Έλληνα μέσου, προκειμένου να... ηρεμήσει τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με τη «Fanatik», ο Πέλκας διεκομίστηκε στο νοσοκομείο με φορείο και εκεί, υποβλήθηκε σε μια σειρά από τεστ. «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέλκας πήρε εξιτήριο και δεν υπάρχει κάποιος φόβος για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Έξω από το νοσοκομείο πάντως, ο Σελαχατίν Μπακί, ο οποίος είναι ο γενικός αρχηγός, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, για τον τρόπο με τον οποίο ο Πέλκας, αναγκάστηκρ να αποχωρήσει από το γήπεδο της Κόνιασπορ.

«Αυτό που έγινε με τον Πέλκα σήμερα, συμβαίνει σε αθλήματα πάλης. Δε δόθηκαν φάουλ, δε δόθηκαν κάρτες. Είναι αμαρτία... Έγινε αυτή η κίνηση στον Πέλκα σήμερα, σα να ήταν το νοκ-άουτ της βραδιάς! Δε δόθηκε ούτε κάρτα, έστω ως ένδειξη ντροπής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπακί.

Διαβάστε ακόμη...